zondag 29 augustus 2010

Regen regen en onweerRegen regen en nog eens regen....toen ik deze foto zag dacht ik meteen die past precies bij vandaag en de afgelopen dagen tjonge tjonge wat is er weer veel neergevallen...

Deze foto is gemaakt in Mexico de lucht trok zo erg dicht en in éénkeer pats boem kwam er zoveel wind en regen en onweer dat men dacht dat er een orkaan zou komen.( dit werd ons tenminstte verteld maar die orkaan is gelukkig niet gekomen.)wel was er erg veel kapot gewaaid wat je later zag.
Deze lo is eigenlijk niet mijn stijl maar ik heb hem wel zelf gemaakt haha hoewel ik eigenlijk een beetje van "netjes"scrappen hou is deze totaal anders geworden maar dat is ook wel weer eens leuk,ik probeer wel eens om anders tescrappen maar meestal val ik weer in mijn oude patroon terug omdat het me dan toch niet aanstaat..helaas is de tekst met printen verkeerd gegaan en is er schuin opgekomen.Je ziet wel ik zit nu meerdere foto's bij elkaar tevoegen anders kan mijn boek niet meer dicht,ook heb ik nog een andere lo gemaakt weer een vrolijke die plaats ik dinsdag even hou mijn blog dus in de gaten.
Broer Otto met mijn zoontje Louw lief hé
Gisteren zijn we naar de visserijdagen in Harlingen geweest,eigenlijk zou alleen mijn moeder en mijn broer Otto en mijn zoontje Ruud mee maar omdat onze Otto zo grag wilde dat ik met de kotter mee ging varen en bekijken waar hij opwerkt ben ik toch maar meegegaan,en is mijn andere zoon Louw ook meegaan waar ik toch wel blij nu om ben want we hebben het toch erg leuk gehad...grote braderie veel vis natuurlijk en met de kotter op zee geweest en nog een kermis we hebben tussendoor ook wel regen gehad maar ook het zonnetje.
Dit was het weer fijne avond groetjes Janneke

6 opmerkingen:

Unknown zei

ik vind het een gave lo geworden en de tekst scheef geprint staat ook wel weer grappig klopt wel!!
groetjes,Lean.

Marlieke zei

Ik vind het een hele mooie LO! De manier waarop je de foto;s verwerkt hebt, past helemaal bij wat er op de foto's staat. Ik vind het wel leuk. Zelf ben ik ook van het 'netjes' en strak scrappen, maar inderdaad; zo af en toe iets anders ertussendoor is ook wel eens leuk. Mooi gedaan!

natacha zei

bedankt voor je bezoekje aan mijn blog
jij maakt ook wel mooie dingen
deze vind ik echt super prachtige foto's ook
grtz natacha

Pia zei

wow what a great layout, lovely dtails
hugs pia

liszha zei

Mooie LO. Echt de sfeer van de foto's aangehoouden.

Petra zei

Al is het voor jou dan misschien een heel andere stijl, ik vind hem wel erg goed gelukt,hoor Janneke. Foto's zijn ook prachtig.