woensdag 15 september 2010

Picture perfectHay allemaal,


Hoewel het hier al weer flink regent zit ik nog met de zonnige foto's bezig,kon al lekker vroeg aan de gang de jochies waren moe en lagen vroeg.

Op deze layout heb ik allemaal nieuwe stempeltjes gebruikt zijn allemaal kleine stempeltjes van 2 en 3 euro die zeer leuk zijn ze komen bij http://www.scrapbookdepot.nl/ vandaan ze zijn net nieuw binnen en ik had een bon gewonnen van 10 euro omdat ik een reactie had achtergelaten dus dat was wel super en heb ik gelijk maar gebruik van gemaakt,de letters zijn uit foam gestanst ik zag dat weer op iemand zijn blog en ik had het a; lang liggen maar nooit gebruik van gemaakt,maar ze zijn toch wel erg leuk geworden,mijn layout is best wel weer druk,eigenlijk hou ik meer van rustige lo's maar ik krijg het niet voor elkaar...
Nou over 2 weekjes zit ik in Thailand,dan zullen jully een tijdje niets van me horen,we gaan er een rondreis doen iedere dag excursies dus het zal wel erg vermoeiend zijn,maar wel gaaf,nou dit was het weer fijne dag verder liefs Janneke

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Hoi hoi, ik vind het geen drukke Lo hoor. Ik vind deze ook nog erg rustig. Hij is wel heel mooi geworden. De stempeltjes zijn leuk!

Petra zei

Het is een heerlijk zonnige lay-out geworden ....prachtige foto. Heerlijk om bij weg te dromen. En nu nog zo'n heerlijke vakantie in het vooruitzicht, dat is helemaal super, zeker nu het weer hier steeds slechter wordt. Groetjes weer.

Pia zei

beautiful layout, lovely colours
hugs Pia

Unknown zei

heerlijk hoor en je gaat bijna weer weg.Mooie lo ook weer.
groetjes<lean.

Julia zei

Thank you for visiting my blog and becoming a follower. I have become one of yours too.
I love what you do you have some gorgeous layouts I will enjoy looking at them.