zondag 5 december 2010

My Loves


Ruud Louw
Hoi allemaal,

Hoe gaat het bij jully met al het sneeuw van de afgelopen dagen?gisteren is erbij ons zoveel neergevallen,er lag al wel wat de afgelopen dagen maar gisteren was het echt raak zoveel als er lag tja het was wel een beetje koud maar toch wel weer erg gezellig en helaas vanochtend keek ik it het raam en was het meeste al weer weg......maar heb toch leuke foto's weten temaken van de jochies en onze 2 katjes.....die vinden het maar niks die zie je nu niet buiten.
Deze lo heeft bijna de hele week op mijn bureau gelegen het wilde niet en zag er gewoon geen kans van slagen in totdat ik gisteravond onder het srijken weer een ingeving kreeg en dacht even stoppen met strijken want anders ben ik het kwijt.....ja af en toe gaat het er een beetje gek aan toe zo zie je maar weer, en dit is het resultaat geworden......fijne zondag verder groetje Janneke


4 opmerkingen:

Marlieke zei

Hij is leuk geworden! En je hebt ook weer die leuek bestempelde bloemen gemaakt! Gaaf hoor! Wat jij zegt over de sneeuw was hier hetzelfde: gisteren lag er heel veel, nu ligt er bijna niks meer.

Unknown zei

hahaha eerst aan het strand [mooie lo geworden]en dan opeens sneeuw..
groetjes,lean

Cindy Gay zei

Such cute picture in the layout and do love the winter photos.

Marilyn zei

Pretty page!! love the photo and the stitching!!
Wow, It looks very cold there!! Great work!!
Hugs!