vrijdag 31 december 2010

laatste dag van het jaar.....
Hoi allemaal,
Jully zullen wel denken waarom plaatst ze niets meer,maar ik ben ruim een week ziek geweest en dus geen zin om te scrappen het trouwalbum hadden ze ondertussen gebracht daar moest in begonnen worden de kinderen hadden vakantie en mijn laptop loopt op zijn eind....hij is zo traag en voordat ik wat kan bekijken ben ik 20 minuten verder en de meeste foto's zijn eraf er zitten verschillende virussen op en mijn broer heeft m nu weer een beetje gemaakt maar 't werkt voor de meter niet maar van de week ga ik om een nieuwe dan kan ik ook weer normaal plaatsten....
Deze lo heb ik een tijdje geleden voor Scrapdelight Extra gemaakt maar is niet geplaatst zelf was ik er ook niet zo weg van,maar ik wou toch weer even een berichtje achterlaten en daarom wilde ik jully het toch even laten zien want de foto's zijn wel erg leuk hé....de jongens riepen me en hadden ze zich zelf onder de knijpers gedaan en een lol wat ze hadden tja dat zijn wel leuke momenten.
Ook bakt mijn vader ieder jaar de oliebollen voor ons en daar gaan we zo naar toe gezellig met z'n allen genieten en eten.
Nu is het ondertussen al weer 31 december en wat is het jaar toch snel omgegaan zeg,als je er bij stil staat wat vliegt de tijd dan snel voorbij blij dat we allemaal nog gezond mogen zijn,en maar weer afwachten wat 2011 voor ons in petto heeft,ik wil jully ook allemaal een fijne jaarwisseling toewensen en een gezond 2011,fijne avond verder groetjes van hier

4 opmerkingen:

Unknown zei

gaaf lootje weer ik hoop dat je al weer wat lekkerde voel en ja een slome laptop is een RAMP!!
fijne jaarwisseling en een gelukkkig 2011.

Marilyn zei

Lovely page!! i hope you're feeling better now, I'm a little sick, too!! Sorry about the laptop. see you next year!! Happy New Year, lots of blessings!!!
Hugs!!

Pia zei

so beautiful. Wish you a HAPPY NEW YEAR
hugs Pia

Marlieke zei

Oh herkenbaar! Mijn pc is ook getroffen door een virus en is ook traag! Ook mijn broertje is er al 2,5week mee bezig om het weer te 'maken'. Echt rot he?! Die foto's op de LO zijn reuze leuk! Verder wens ik je nog een heel fijn 2011!