donderdag 9 december 2010

Cute


Hoi,

Allereerst dank jully wel voor de lieve berichtjes,en misschien door het lezen ervan is het weer helemaal goed gekomen ..... het was er weer en tja zelf ben ik er nu wel dik tevreden over en is t echt weer de mijn geworden.

Vanochtend werd ik wakker en was alles weer wit,wel mooi om tezien,en vanmiddag was het meeste al weer weg helaas,Louw was vd week ziek en die begint al weer aardig beter teworden en Ruud was gisteren itgegleden en die zijn wang was helemaal beschaad en blauw,en de twee katten die houden zich netjes binnen.
Deze foto is gemaakt in de tuin Ruud had een vogeltje gevonden die niet meer kon vliegen,en hij voelde zich een echt moedertje over dit vogeltje,het is echt een dierenvriend,later kon hij weer vliegen en toen was het huilen want hij was weg.....Nou dit was het weer,fijne avond verder groetjes Janneke

4 opmerkingen:

MARILYN zei

Super cute!!!..Mrs. Muse is comeback...Beautiful work!!!! HUGS!!!!

Marlieke zei

Oh wow wat is deze Lo mooi geworden! Helemaal gaaf! En wat een onwijs leuke foto! Kan me voorstellen dat hij verdrietig was toen het vogeltje ineens weer weggevlogen was.

Lean zei

Zie je geen paniek het is je weer gelukt gave lo coole titel en een mooie foto.
groetjes,Lean

Shona zei

that is so gorgeous just a stunning layout :)