donderdag 16 december 2010

My FamilyHoi allemaal,


Allereerst wil ik jully bedanken voor de vele reacties die jully hebben achtergelaten op de vorige lo dit had ik echt niet verwacht en zoveel heb ik nog nooit gehad dus dat was erg super.
Ik ben vandaag niet helemaal lekker en Ruud ook niet en ik moet zo nog naar de tandartst en ik weet dat dat niet mee zal vallen,maar het moet maar even.

Dit boekje heb ik lange tijd geleden een keer gemaakt het gaat over mijn vader zijn voorgeslacht en is een beetje in vintage stijl gemaakt,de foto's zijn gescant,en oude krantenknipsels zijn er in verwerkt mijn vader zijn éne broer is op jonge leetijd(18)overboord geslagen en verdronken en nooit meer teruggevonden en zijn andere broer Jan is op 15 jarige leeftijd overleden aan kanker en de odste broer Albert is een paar jaar gelden overleden aan slokdarmkanker en die mocht 62 worden,nu heeft hij nog in broer Koert en die komt onder mijn vader(62)en dan heb ik nog een oom Appien de oom van mijn vader en die is 96 die heeft een flinke leeftijd en nog goed bij de tijd die staat erook in,verder zijn mijn bébe(urker woord voor opa)en bes(oma)en de verdere broers van mijn bébe verwerkt het boekje flapt aan 2 kanten open en is met de zutter vastgezet je ziet wel het telt veel bladzijden,bedankt voor het kijken gr Janneke

5 opmerkingen:

Unknown zei

Heel mooi album geworden en een leuke herinnering voor later ook....gave details en papier heb je ook gebruikt.
groetjes,Lean

Petra zei

Wat een ontzettend gaaf album! Ik hou zelf ook heel veel van de vintagestijl, vind het helemaal geweldig al die oude foto's om mee te werken. Een prachtige herinnering.

Marilyn zei

I love vintage!! and this is Gorgeous, Janneke!!
Love the mix of elements....Great Work!!!!
Hugs!!

Pia zei

wow what a stunning projects, lovely details
hugs Pia

Julia zei

Gorgeous album Janneke family ancestry is so interesting.