donderdag 1 november 2012

kaartje het is feestHallo,

Gisteren zijn mams en ik gezellig op de kreadoe geweest,het was weer super gezellig leuke ideeen opgedaan en weer lekker spullen ingeslagen,ook kwam ik van Joy leuke kleine sleuteltjes tegen en mijn mooiste aanwinst is een stans van DieNamics mini tickets en mini filmstrip samen super gaaf!!
En als afsluiting zijn we lekker naar de chinees gegaan om te wokken super lekker!!
Weer bekenden tegen gekomen ook altijd erg leuk om elkaar weer eens te zien en te spreken....
Maar vandaag is het feest onze DT Wilma is vandaag jarig en ga gerust even naar haar blog  ze maakt altijd mooie creaties en ze zou het erg leuk vinden als je haar even ging feliciteren,Wilma ook namens mij gefeliciteerd!!!
Ik denk eigenlijk dat dit ook wel misschien het laatste kaartje is wat jully van mij komen te zien het ligt me nog steeds niet en ik heb er gewoon erg veel moeite mee om het temaken...
                                      
                                                                            Groetjes Janneke

4 opmerkingen:

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Toch is je kaartje echt heel mooi Janneke!!! Ik vind hem super gelukt en helemaal jouw stijl! Wilma zal er blij mee zijn! Maar snap ook dat als het voor je gevoel niet lukt, dat je er dan ook geen lol in hebt het te maken..
Lieve groetjes, Yvonne

Anita Meijer zei

Wat jammer dat het je zoveel moeite kost om een kaartje te maken, want ik vind hem toch prachtig geworden, ik vind het je wel heel goed afgaan hoor Janneke. Wat heerlijk dat je zo hebt genoten op de beurs. Top.
Liefs van Anita

Unknown zei

Is net een lootje geworden gaaf lekker vintage/shabby en een lieve afbeelding...top kaartje!

Unknown zei

weer zo mooi lootje geweldig!!!