woensdag 7 november 2012

bordje rijst
Hallo,

Hier weer even lo over Thailand waar een grappig verhaal aanzit, 
De eerste dagen in Thailand was het ontbijt zeer uitgebreid en lekker en er was kaas maar hoe dieper wij Thailand introkken des te minder het werd niet het eten zelf hoor alleen het ontbijt en toen was het ook niet meer zo uitgebreid en geen kaas meer tja en wat moet je dan als je nog de hele dag moet trekken dan moet je toch wel een goed gevulde buik hebben..... ik wel tenminste!! en daarom zat ik hier  s'ochtends heel vroeg aan de rijst met suiker en gesmolten boter erdoor (zaterdagse urker kost met gebakken vis erbij)
Zwanie kon hier niet overuit dat ik dit al zo vroeg op zat te eten dat ik het nog heel vaak aan moet horen  maar ik vind het ook lekker en zo kon ik de dag er weer tegen aan...  
Ik ben  laatst zelf aan de slag geweest met klei en gips het fotohoekje rechts heb ik zelf gemaakt wat vinden jully ervan ook heb ik vogeltjes gemaakt(zie lo Thailand ''de vrouw die zocht" vinden jully het leuk als ik dit in een candy doe?
De vogelkooien rechts zijn van een mal geeft leuke effecten hé  
Bedankt weer voor het kijken     
                                                               groetjes Janneke

5 opmerkingen:

Unknown zei

gaaf lootje leuke foto ook en ja de vogelkooitjes zijn ook heel mooi.
groetjes,Lean

Anita Meijer zei

Hahaha wat een leuk verhaal Janneke en eerlijk gezegd ik zie mij dat ook niet op mijn nuchtere maag eten maar jij vindt het gelukkig helemaal lekker. Wat een schitterend layout heb je gemaakt, wat een superdetails zitten erop en de kleuren zijn ook helemaal top.
Liefs van Anita

Marilyn zei

Lovely!!!! Take care! hugs!!

Unknown zei

Prachtig lootje van jou meis

hugs carla

Ans zei

Hele leuke lo, Janneke.

Liefs Ans