woensdag 23 mei 2012

like a mam/crealies challenge nummer 20


Hallo...

Wat is het ontzettend warm hé persoonlijk moet ik er erg aan wennen warm weer vind ik wel lekker maar te......en op de srapkamer die mij op de zolder zit staat de zon de hele dag en is er helemaal niet uit te houden maar ik heb wel weer een lootje,deze week is het thema "birds'' en ik had helemaal geal en foto's met dit thema totdat Ruud vorige week een mereltje vond en hem in de wasmand gedaan en wormen zitten zoeken en die hij zat te voeren en water zat te geven het was zo schattig om te zien hij voelde zich als de moeder van het jong maar s'middags gingen we even een loopje doen en we kwamen terug en je raad het Ruud al weg vogel die was onsnapt en Ruud aan het zoeken maar niet gevonden natuurlijk flink huilen want een kind loopt toch niet bij zijn moeder weg en nu gaat hij dood....het heeft een tijd geduurt voor hij besefte dat hij niet de moeder is maar ik heb er in ieder geval mooie foto's aan overgehouden zodat ik toch mee kon doen aan de challenge.
Ik heb de scrapline mal als achtergrond gebruikt en zijn veel verschillende soorten en persoonlijk vind ik ze erg leuk om mee te werken en de doily element daar heb ik de bloem van gemaakt is ook wel apart mooi zo hé.....
Iedereen weer bedankt voor het kijken fijne dag groeten Janneke

benodigdheden:
CLCB17
CLCS18, CLCS11
CLDE07
CLSL16


8 opmerkingen:

hennie zei

Prachtig hoor Janneke!!!
Enig verhaal, erg mooi vastgelegd.
Ik heb ook gestoeid met deze CCC&C, maar ik denk dat het wel gelukt is.
Groetjes hennie.

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een leuk verhaal Janneke! En zomaar ineens, op het juiste moment voor de challenge! Mooie LO!
Lieve groetjes, Yvonne

Wilma zei

Ach.....wat kan ik me het verdriet van Ruud goed voorstellen. Gelukkig heb jij alles MOOI weten vast te leggen op foto's en er een PRACHTIG lootje van gemaakt ☺☺☺.
Liefs Wilma

Ans zei

Schitterende lo, leuke foto,s.

Liefs Ans

Unknown zei

AA gaaf lootje weer heb je gemaakt1
doegggg,Lean

sjanie zei

Nou, Janneke, hij heeft echt zijn best wel gedaan om het beestje te redden. En jij hebt er weer een mooie LO van weten te maken.

Groetjes,
Sjanie

Els zei

Schitterend mooie layout en wat een pracht 'moeder' voor het vogeltje. Zo lief he.
Groetjes Els

Unknown zei

hoi meid hoe is het met jou je heb weer een super mooi layout gemaakt geweldig

lieve groetjes carla