vrijdag 1 juni 2012

moments in time


Hallo,

Wij zijn net terug van een midweekje vakantie de jongens hadden pinkstervakantie en toen zijn we lekker met de kleine en ma natuurlijk naar hun huisje gegaan we hebben lekker genoten de kleine hebben we niet gehoord dus dat was wel weer lekker,ook zijn we een ochtendje naar Simpel-Scrappen geweest en lekker weer even inkopen gedaan ik kom er nu niet zo veel aan toe want ik ben met een trouwalbum bezig (die word overigens niet bescrapt hoor)maar neemt toch de benodigde tijd in beslag.
Onze Thirza is nu 6 weekjes ze groeit lekker en heb weer even leuke foto's van haar gemaakt,de foto's op de lo zijn gemaakt in Turkije en het fotolijstje om de foto heen is een  sizzix stans en bewerkt met distressinkt ben benieuwd wat jully er van vinden iedereen een fijn weekend liefs Janneke

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Hoi, dank je wel voor je reactie. Jij hoeft je niet te schamen en helemaal geen sorry te zeggen hoor!

Ik kan beter sorry zeggen. Er ligt hier al heel lang een onafgemaakt kaartje voor Thirza, maar (zoals je nu begrijpt) is het me nog niet gelukt dat af te maken. Maar het komt "ooit" nog wel jullie kant op hoor, haha.

Gave layout is dit! Wie weet wil ik die wel een keer liften. Die letters zijn werkelijk prachtig en de titel is supergoed geplaatst. Mooi!

Unknown zei

Ach gossie wat een poppie en een gaaf lootje heb je weer gemaakt ook.
groetjes,Lean

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Mooie LO weer Janneke!!
En wat een schatje is jullie kleine meid!! Vooral dat gezichtje op de onderste foto.. Geweldig!
Lieve groetjes, Yvonne

sjanie zei

Wat een prachtige LO zeg.
Leuke foto's van Thirza.

Groetjes,
Sjanie