donderdag 6 oktober 2011

de echoHoi allemaal,
Hier is het na de zonnige daagjes echt herfstweer en dus ideaal scrapweer...Ben op het moment bezig met een mini boekje van de vakantie maar het duurt nog wel even voordat hij volledig af is.
Een week of 2 geleden had ik last van een hevige buikpijn en eigenlijk dacht ik dat het mis was gegaan met de zwangerschap en vd week heb ik mijn eerste controle gehad en daar konden ze het hartje ook niet vinden en ben ik doorgestuurd om een echo en eigenlijk dacht ik dus al dat het mis was want als je toch 13 weken bent en geen hartje hoort......dus vandaag ben ik om een echo geweest en ons wondertje zijn hartje klopte voluit zag er goed dus ik was zo opgelucht dat alles goed was en ik ben ook zeer dankbaar hiervoor,ik heb even de eerste foto's op mijn blog voor jully gezet...fijne dag allemaal en binnenkort weer scrapwerk gr Janneke

5 opmerkingen:

Aartje zei

Hallo Janneke, fijn dat alles goed was, wat zul jij spannende weken achter de rug hebben. Ik hoop dat de rest van de zwangerschap vooral uit genieten zal bestaan.
Groetjes Aartje

Unknown zei

oo gelukkig wat een spanning zeg!
groetjes,Lean

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Annemarie en Merit zei

wat fijn dat alles goed is van Hrte Gefeliciteerd met je zwangerschap/.
en hopen dat je er van mag genieten de aankomende tijd.

groetjes annemarie en merit

Marlieke zei

Jeetje wat zul jij geschrokken zijn zeg. Gelukkig maar dat alles toch goed was. Heb je de placenta aan de voorkant omdat het hartje niet goed hoorbaar was? En hoever ben je nu precies? Op de echo lijkt het al heel wat!