zaterdag 16 juli 2011

bellen blazen

Hoi allemaal

Alles loopt me een klein beetje tegen,mijn laptop doet t nog steeds niet en ik had m weggebracht naar de computerdokter waar ze zouden kijken of hij gemaakt kon worden of dat ik een nieuwe aan moet schaffen,heb ik maandag al gebracht en het gaat op zijn urkers je hoort er niets meer van en als ik bel zijn ze er toevallig mee zezig om te kijken hoeveel het kost en dan hoor je nog niets afwachten dus maar...
Ga ik vandaag naar de Hema om 5 foto's te bestellen kom ik daar staan ze niet op mijn usb stick ik al twijfelen weer naar huis om te kijken staan ze er gewoon op ik weer terug staan ze er daar weer niet op weer naar huis weer opnieuw vd computer op mijn usb stick gezet kom ik daar ja je raad t al ik stond op ploffen kom ik thuis met een dolle kop weer de computer aan zet ze op cd weer heen en weer hetzelfde hé...weer terug weer kijken stond er gewoon op weer opnieuw op de cd gezet en einedelijk bij de zesde keer was het goed alleen heb ik met een dolle kop mijn usbstick ergens neergegooit en die ben ik nu even kwijt haha genoeg geklaag maar ik kan nu wel even scrappen met mijn nieuwe foto's...want we hebben toch al dagen regen.
Deze lo is gemaakt over Louw hij zat zo lekker aan t blazen dus dat beloofde een paar foto's de letters zijn gestanst uit foam wat er makkelijk gaat met quickutz alfabetten.
Dit was het weer bedankt voor het kijken,fijn weekend groetjes Janneke

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Oh wat een duffe ellende allemaal. Dat is niet fijn! Maar ondanks alles heb je op je blog wel weer een hele mooie layout geplaatst om ons te laten zien! bellen blazen heeft iets fascinerends; dat vind ik nog steeds. Erg he, ben je 29 vind je bellen en bellen blazen nog zo leuk, haha. Leuk dat je er zo'n prachtige layout van gemaakt hebt!

Unknown zei

Jee wat een sorrus maar je hebt wel een gave lo gemaakt ik vind de cirkels ook heel gaaf staan..
groetjes,Lean

Pia zei

wooow supert layout, love the cirkles and lovely colours
hugs pia

chivas zei

très belles pages sur ton blog!
chivas