vrijdag 29 maart 2013

om op te eten


Hallo

Het heeft even geduurt maar hier is dan toch weer een lo ik heb van de week  veel op internet gezeten en weinig op scrapgebied gedaan,ik wil me graag verder  in de fotografie ontwikkelen en ben dus op vele sites wezen kijken welke opleiding welke school enz het beste is, ik ben er nog niet uit hoor,ik wil graag in de bruidsfotografie en de newborn en babies mochten jullie hier tips over hebben laat het me weten.of heb je zelf een opleiding in de fotografie gedaan hoor ik het ook graag,alle tips zijn welkom!!
Hier sneeuwt het weer... best wel vreemd voor deze tijd van het jaar....
Sorry dat ik niet gereageerd heb op de blogs, heb wel gekeken hoor maar geen reacties achtergelaten.
Dan nu even over de lo wat vinden jullie ervan?en wat staat ze weer lief op de foto ze had hier zoveel lol maar dat straalt er duidelijk vanaf. 
De bloem vond ikzelf heel mooi hij is met de cricut cartridge flower shoppe uitgesneden de roosjes zijn zo mooi ja echt een mooie cartridge en het papier is lekker vrolijk past allemaal leuk bij elkaar
Ik wil iedereen fijne paasdagen toewensen 
                                                                groetjes Janneke


.

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Hele mooie layout weer Janneke. En die titel is wel heel toepasselijk, erg leuk. Hier heeft het gisteren gesneeuwd, vandaag niet. Ik kan je nog geen tips geven over fotovakschool. Ik ben zelf ook al jaren aan het twijfelen om er iets mee te gaan doen, maar heb de stap nog niet gezet. Succes met de puzzeltocht naar de geschikte opleiding / het geschikte werk.

Vera zei

Oh wat een schatje toch zeg!
Gewoon gaan beginnen zou ik zeggen, je foto's zijn super en origineel!

Groetjes

Vera

Wilma zei

Kijk Thirza toch eens STRAAAAAAAAALEN.....wat is dit toch HEERLIJK om te zien.
Succes met je zoektocht.
Fijne Paasdagen en liefs Wilma ☺☺☺

Unknown zei

Gaaf lotje weer Janneke..super foto´s.
groetjes,Lean