maandag 4 maart 2013

m'n moatjen en gaaf nieuws


Hallo,

Genietend  van het mooie prachtige weer en een lekker bakje koffie heb ik jullie weer een lo te laten zien,vanochtend ben ik heerlijk aan de wandel gegaan met Thirza en wat hebben we genoten van het zonnetje ik voel me gewoon een ander mens en ik weet zeker dat de meesten zich wel zo voelen,daarna ben ik aan de slag in huis gegaan en vanmiddag lekker even op mijn kamertje aan de scrap.
Het is een lo geworden met restjes papier,verder afgewerkt met bloemen,filmstrip,stempels en vogeltjes,de titel m'n moatjen vragen jullie je vast af wat dit betekend het zijn urker woorden en de betekenis is mn meisje.
Ook heb ik gaaf nieuws binnenkort ik weet niet welk nummer komt mijn bijdrage in de lezerspost van de Cards & Scrap ja gaaf he mijn dag kon niet meer stuk toen ik bericht kreeg.
Ook heb ik weer even een fotoshoot gedaan van Thirza en deze keer in het Mexicaans en ze zijn zo gaaf geworden degenen die me als vriend hebben op facebook hebben ze al gezien maar niet iedereen heeft facebook en daarom ook nog even op mijn blog.
Mocht je een leuke blog hebben die ik nog niet ken laat het me weten ik kijk altijd uit naar andere creaties.
Nou dit was het weer voor vandaag fijne dag allemaal en geniet van het zonnetje zolang hij er is...                      
                                                                          


Groetjes Janneke6 opmerkingen:

Unknown zei

Lief lootje weeeeer gave foto's ook!
doegggg,Lean

Anita Meijer zei

Oh Janneke wat zit Aniet weer te genieten hier, ik schiet altijd spontaan in de lach als ik dat lekker bekkie van Thirza zie, wat is het toch een fotomodelletje in de dop, helemaal super weer.
Liefs van Anita

Sandra zei

Gorgeous work on this one.

Cindy Gay zei

Great design and layout!

Denise van Deventer zei

Such a sweet layout and what a precious little photo! Love this page!Your other photo's are so very sweet too! ;-)

Unknown zei

Ahhh deze zijn super schattig met een pracht lootje