zondag 29 juli 2012

nieuwe lo van .......mezelf


Hoi allemaal

Ook lekker genoten van het mooie weer?hier was het de afgelopen flink warm en hebben we verkoeling op het strand gezocht gisteren hebben we bijna geen regen gehad dus dat viel allemaal mee.
A.s maandag vertrekken we lekker naar Turkije en Thirza gaat dan bij haar bes(urker woord voor oma) logeren daar heeft ze het beter als dat ze mee gaat maar Turkije.
Deze keer heb ik een lo gemaakt over mezelf het komt niet vaak voor maar eigenlijk moet je dat af en toe gewoon eens doen he ook is deze lo anders dan anders je bent van mij gewend witte achtergronden en soms kraftachtergronden maar nooit het papier zelf en deze keer dus wel....gek hé af en toe moet je jezelf eens wat anders laten doen haha .
Alle bloemen van paars en roze zijn gemaakt met de Crealies flowers stansen de nummers 2,10,11,16  de grote roos is van spellbinders en is bewerkt met glimmermist en distressinkt en daarna nog glitterlijn de vogelkooi heb ik het idee  van een youtube filmpje en dit geeft zulke gave effects,eerst bewerkt met distressinkt toen een embossingmal en daarna met embossingpoeder en dat is ook zo bij de vlinders gedaan ben.
Ook zag ik dat mijn werk op het blog van krea2day staat hier heb ik die lo nog niet laten zien, benieuwd..kijk dan even op het blog en scroll naar beneden dit was het weer voor vandaag iedereen nog een fijne vakantie/weekend groetjes Janneke

8 opmerkingen:

Wilma zei

Hoi Janneke,
Een blom tussen de blommen ☺☺☺.
Ziet er PRACHTIG uit.
Liefs Wilma

gracescraps@gmail.com zei

Such a pretty LO!! Your hand crafted flowers are so lovely!! ~ Blessings, Tracey

http://gracescraps.blogspot.com/

hennie zei

Prachtig Janneke!!!
Helemaal waar wat Wilma zegt.
Fijne vakantie, liefs hennie.

Unknown zei

Gaaf geworden lekker vrolijk ook.
groetjes,Lean

Els zei

Bijzonder mooie lo van jezelf en leuk al die bloemetjes.
Groetjes Els

Unknown zei

hoi meis wat heb je weer een prachtig layout gemaakt van je zelf helemaal top en heel mooi met al die bloemetjes !!

hugs carla

Aartje zei

Wow Janneke, wat leuk om zo eens een lo van jezelf te maken. Vind het prachtig met dat papier op de achtergrond. Geweldige foto trouwens van je.
Groeten, Aartje

Marilyn zei

Soo pretty page and photo Janeke!! lovely flowers,too! Hugs!