zaterdag 6 augustus 2011

bloemen Thailand


oeps die hoorde er niet tussen maar weet niet hoe ik m kon verwijderen....Hallo,
Gisteren was mijn zoontje jarig en was 8 jaar geworden wat gaat de tijd toch snel hé...hij is weer flink verwonnen en gelukkig hadden we het weer weer mee,afgelopen week hadden we tentenkamp dus aan scrappen ben ik niet toegekomen,maar deze lo had ik al gemaakt maar moest nog geplaatst worden,het gaat over de bloemen in Thailand er zijn er zoveel en zo mooi allemaal,en die ene foto is van een bananenplant die was zo groot om te zien en oh zo mooi iets wat je niet dagelijks tegenkomt...eigenlijk lijkt het niet op een lo van mij hij is weer anders dan anders geworden maar toch ben ik er wel tevreden over.
A.s dinsdag vliegen we lekker naar Turkije met ons gezinnetje dus de komende twee weken kan ik niets plaatsen,fijne vakantie allemaal en geniet ervan,want voor je het weet kun je weer aan het werk groetjes van Janneke

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Hoi leuk om weer zo n mooie creatie van je te zien. Foto verwijderen is niet zo moeilijk hoor. Als je nu bericht bewerken doet, dan op de foto klikt, dan zul je zien dat er een regeltje blauwe letters verschijnt onder de foto. Daar staat ook verwijderen bij. Succes. En verder nog proficiat met je zoontje en een hele fijne vakantie!

Unknown zei

Gefeliciteerd nog met je zoontje..mooie lootjes heb je weer gemaakt gave foto´s ook.
groetjes,Lean

Marlieke zei

Hoi, wat vreemd dat het verwijderen niet ging!

De letters op mijn kaartje zijn stansmallen van ProvoCraft, dus van de Cuttlebug.

Pia zei

woooow so wonderful pges, lovely details
hugs Pia

Gégé zei

Such a gorgeous layout, it's beautiful!!!
Gégé from France