zondag 8 mei 2011

effies een update












































Hoi allemaal





Hier weer even een update van mij afgelopen vrijdag waren we teruggekomen en wat hebben we genoten lekker weer op t strand geweest tja lekker relax op de terugweg zijn we nog even langs Simpel-Scrappen geweest en daar hebben we lekker nog effen geshopt.....




Zoals jully weten ga ik beginnen met de basisopleiding fotografie en ik begin nu al a.s zaterdag 14 mei gelukkig kon het dan nog op zaterdag anders moest ik wachten tot Augustus,en toen ik me had aangemeld werd ik gebeld door een zus van mijn schoonzus die wilde die ook graag en blijkt ook een scrapper tewezen,dus we gaan nu lekker samen het zal ons benieuwen hoe het is.



Toen ik mijn mailbox opende zag ik tot mijn grote verbazing dat ik Guestdesigner mocht zijn voor de maand Juni weer bij Scrapdelight,ik had hier ook aan meegedaan maar dacht eigenlijk dat ik weinig kans zou maken omdat ik vorig jaar hun team ook had versterkt en dan is dit toch wel helemaal geweldig!!!





Dit miniboekje is lange tijd geleden al gemaakt het is wel leuk om op clear tewerken en de bedels van Mexico komen uit een scrapwinkel gewoon hier in Nederland verder is hij weer afgewerkt met verf,stempels bloemen e.d.



Nou ik geloof dat ik er wel weer ben fijne zondag groetjes Janneke





Trouwens wie weet waarom ik zoveel ruimte tuusen mijn laatste regel en de reacties die jully achterlaten heb?heb al van alles geprobeerd maar kom er niet erg uit..





















1 opmerking:

Unknown zei

heel mooi geworden gave kleuren ook.
groetjes,Lean