zondag 5 januari 2014

Our Family

Hallo,

Ik wil iedereen een voorspoedig 2014 toewensen en dat het ook weer een creatief jaar mag worden zelf ga ik dat in ieder geval ook weer proberen..nu je dan niet meer in een scrapteam heeft zijn voordelen en zijn nadelen de druk is er nu af dat ik niet meer moet maar toch mis ik het wel want nu scrap ik helemaal niet meer zoveel maar ja 2013 was toch een mooi jaar om terug op te kijken vele mensen ook op foto en creatief gebied leren kennen leuk dat er zoveel mensen zijn met dezelfde interesse,iedereen in de family van ons is nog gezond we hebben elkaar allemaal nog een tantezeggertjes erbij gekregen,en sinds Oktober ben ik voor mezelf begonnen en heb ik mijn eigen website www.fotografie-janneke.nl super leuk allemaal.
Nou heb ik tussen de buien door toch een lo weten te maken en daar  had ik ook weer helemaal zin in!er zijn veel verschillendematerialen door elkaar gebruikt,dit was het weer voor even bedankt voor het lezen en kijken fijne zondag groeten Janneke


3 opmerkingen:

Marlieke zei

Ja je hebt veel opgezet in 2013. Heel knap allemaal en dat met de zorg voor drie kinderen, knap! Prachtige layout heb j e gemaakt!

Pia zei

its is so beautiful layout
hugs Pia

Anita Meijer zei

Wat een prachtige layout en een schitterende foto van je kinderen Janneke, super.
Liefs van Anita