donderdag 29 juli 2010

Tijdens het loopje...Gisteren zijn we een dagje Heesch geweest,eerst waren we o visboilies geweest et een mank busje vol mankementen de heenweg ging er een soort alarm af maar niets knipperde maar piepte wel en de warmtemeter ston zeer hoog...wij daar aangekomen bij de boeilies fabriek stond daar toevallig het zelfde busje,ik vroeg aan de eigenaar van de zaak van wie dat busje was,en daar ben ik naar toegelopen en gevraagt of die even wou kijken,nou zegt ie je benzine is op ik zei tegen hem 'die doet het niet"' we kunnen 500 kilometer rijden en dan moeten we tanken maar we zaten net op 250...ondertussen had ik degene gebeld voor wie wij weg waren en die wist het ook niet maar de warmtemeter stond altijd hoog volgens hem....De koelvloeistof was goed,de benzine,en hij wist ook niet wat 't was(hij heeft het hele busje nagekeken) en we hebben hem bedankt voor de moeite,de spullen meegenomen en op weg naar Heesch...Waar ik voor kwam pons en stansen die waren allemaal uitverkocht dat was balen dus eigenlijk heb ik niet echt veel gekocht,maar wat ik had was ik wel blij mee ik had een mooie pons van Marthe Stewart de bird,ik heb m ook op deze layout verwerkt,het stempeltje admit one heb ik ook gekocht die is zoo leuk.

Daarna hebben we gewinkeld in Oss en heerlijk ter afsluiting gewokt bij een Chinees Restaurant.We hebben Urk trouwens wel gehaald met't busje want we zagen ons al langs de kant van de weg staan haha.

Deze foto is gemaakt tijdens een loopje in Mexico,we liepen s'ochtends een loopje te doen en toen in een woonwijk was dit was wel leuk om te zien want het waren allemaal kleine tempeltjes.
##Graag wil ik iets maken van kartonnen doos wie heeft er misschien een leuk voorbeeld van of weet een site waar met een kartonnen doos waar iets leuk mee gemaakt is dat ik even kan kijken naar voorbeeldjes?graag hoor ik van jully gr Janneke

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Hoi, wat een verhaal zeg, haha.
Je LO vind ik werkelijk heel mooi.
En over een kartonnen doos; uhm...daar kan ik je zo even niet mee helpen. Ik heb zelf wel eens ooit een vierkante doos gemaakt en beplakt, maar die bestond uit allerlei losse schotjes en plaatjes. daar heb ik dus geen model of zo meer van. maar wacht...nu ik dit aan het typen ben....bij de Blokker? Action? Xenos? Ikea?(weet het niet meer, denk Ikea) hebben ze hele goedkope kartonnen dozen die je zelf in elkaar moet vouwen. Die kun je vervolgens zelf helemaal pimpen. Dat heb ik ook wel eens ooit gedaan en ik denk dat die wel op mijn blog staat. Ongeveer een jaar geleden heb ik dat gedaan. Misschien dat je hier iets mee kunt?

Groetjes Marlieke

Marlieke zei

Ik heb de link op mijn blog even voor je opgezocht: was inderdaad bijna een jaar geleden:

http://jufmarlieke.blogspot.com/2009/08/doos-voor-verjaardagspost-en.html

Nog een keer groetjes!

Unknown zei

jammer dar de ponsen uitverkocht waren maar dat je toch nog wat heb kunnen vinden..hihi,
Je lootje is weer heel mooi met leuke details ook zeker je nieuwe stempel.
groetjes,Lean.

jannie zei

Leuke layout heb je gemaakt. Leuke stempels heb je gekocht en jammer dat de ponzen er niet meer waren.

Groetjes jannie

Charlotte zei

Jee wel jammer dat je daar dan helemaal voor naar Heesch moest rijden... maar het is een mooi verhaal geworden!

De layout is weer helemaal leuk. Er is weer zoveel op te zien, super!

Kartonnen doos... ik heb laatst een boekje gemaakt met mijn alfabetten en de kaft heb ik van een kartonnen doos gemaakt. Meer zou ik zo even niet weten...

Groetjes,
Charlotte